Soldäck och denna - kan inte bli bättre ^^

Den här kommer rocka tillsammans med Well Now på nästa kryssning! Fyfan vad underbart!!!!! <3


Freaxxshow!

Den här låten beskriver helgen som passerade mycket väl.. Gud va kul det var!
 
Holländare är verkligen mycket trevligare än svenskar kan vara.. iallafall om jag får se till Stockholm och jämföra.

Lägger in bilder och skriver mer senare när jag hunnit tänka lite.. men lyssna på denna. Den är helt fantastisk!!!


Mycket på gång!

Här har ni en lista på vad som snurrar i mitt huvud om dagarna;

- Skolan - C-uppsats. Vilket bara är roligt!

- Jobbet - Ska jag få jobba kvar? Kommer jag hitta något annat om jag inte får det?

- Ska jag plugga vidare i höst?

- Träning - Vill ju känna mig nöjd inför sommaren. =/


Så det är lite mycket som snurrar i Marys huvud just nu, jag har säkert glömt något.

Hursomhelst, på lördag åker jag och Emeli ner och möter upp Gis och deras vän Djengiz i Düsseldorf för att sedan åka på fest i Nijmegen i Holland. Freaxxshow heter festen. Bara trance (Aly & Fila, Ernesto Bastian, Randy Katana, Bas & Ram m.fl.) och det ska bli superskönt att va med brudarna och bara ha kul i 24 timmar! För det är just precis så lång tid som vi är där ^^ 

Här nere är två klipp med Orup, som för övrigt är min första idol. :D lalalalala! "Åh när hon går förbi, står pojkarna på rad!" :D Även ett smakprov på Bas & Ram som jag ska se på lördag!

Hoppas alla ni som läser mår bra! Ta hand om er bättre än vad jag gör! 

Kärlek / Mary

 


Slipnot - SnuffBury all your secrets in my skin
Come away with innocence
And leave me with my sins
The air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage
For what resembles rage again

So if you love me let me go
And run away before I know
My heart is just too dark to care
I cant destroy what isn't there
Deliver me into my fate
If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you
My smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

I still press your letters to my lips
And cherish them in parts of me that savor every kiss
I couldn't face a life without your light
But all of that was ripped apart...
When you refused to fight

So save your breath I will not hear
I think I made it very clear
You couldn't hate enough to love
Is that supposed to be enough?
I only wish you weren't my friend
Then I could hurt you in the end
I never claimed to be a Saint
My own was banished long ago
It took the death of hope to let you go

So break yourself against my stones
And spit your pity in my soul
You never needed any help
You sold me out to save yourself
And I wont listen to your shame
You ran away you're all the same
Angels lie to keep control
My love was punished long ago
If you still care, don't ever let me know

If you still care, don't ever let me know...

Jobb.

Bara så ni vet.. jag lever! Har inte suttit vid datorn på några dagar bara. Det blir så när jag är på jobbet där jag omgärdas av datorer och stark belysning. Jag orkar inte sitta vid datorn på kvällen då. Har nu jobbat i 4 dagar och jag kan helt klart säga att jag behövde pengarna, men fyfan vad ledsamt det är när det är såhär lite att göra. Butiken är roddad och fin men INGA kunder. Jisses. Är superglad att dessa dagar är slut nu iaf.

Jag börjar känna mig väldigt stressad över hela min situation. Jag tar examen om mindre än 2 månader och jag har ett extrajobb.. men jag undrar hur länge till jag kan behålla det nu när det inte är någon försäljning. Jag har börjat söka jobb också.. och jag hoppas såklart på att hitta något innan sommaren eller under sommaren. Om inte så kommer jag plugga vidare.. Det blir Spanska för min del. Om jag ska orka plugga mer än jag redan gjort så ska det vara något kul. Så då är spanska ett givet val faktiskt.

Så.. om ni vet någon öppning på ett jobb så kontakta mig? Jag tar i princip vilka erbjudanden som helst. Bara jag får något att göra.

Hoppas alla haft en trevlig helg med sina nära och kära.

Kärlek


hello you bäverlovers!

Kul att ni tittar förbi! Nu har jag er som handen i handsken ^^

Ni kanske undrar varför jag har så många inlägg från den 7:e april? Det beror på att min vän Anna (länk till hennes blogg finns i länkar nere till höger) har hjälpt mig att föra över alla gamla inlägg från min gamla blogg hit istället.

Så.. känn er som hemma. Mi casa es su casa. Kappisch?

Kärlek / Mary

Sorgsen

Ja.. idag känner jag mig otroligt sorgsen. Efter den korta dagen i skolan drog jag in till soliga Stockholm med pendeltåget och mötte upp en Smurf. Eller rättare sagt Helén. Vi strosade omkring och pratade, och när vi kom till Gamla stan och gick längs med Västerlånggatan upptäckte jag att mitt absoluta favorit-glass-ställe inte fanns kvar! :( Jag såg framför mig en sommar utan min favoritglass. Saffransglass. Fan vad jag kommer sakna det glass-stället! Och min Saffransglass som skulle ha fått smälta nere på bryggan i en strut med mig vid Slussen i sommar! Helt galet att de har gjort om det till ett Ben & Jerry café!!!

Söndagsmys


Veckans låt

Åh tänk om man kunde ligga, som på bilden i youtubeklippet nedan, på en strand och lapa sol och ha det underbart!? :)

Fantastiskt bra låt! Åh vad det är härligt att ha kommit tillbaka till trancen igen. <3

Kärlek till er alla.

 

Little bit lost and...
A little bit lonely
Little bit cold here
A little bit feared

But I hold on
And I
Feel strong
And I
Know that I can

Getting used to it
Lit the fuse to it
Like to know who I am

Been talking to myself forever, yeah
And how I wish I knew me better, yeah
Still sitting on a shelf and never
Never seen the sun shine brighter
And it feels like me
On a good day


Stenbocken

STENBOCKEN

NYKELORD: Ambitiös/Ansvarskännande
HÄRSKARE: Saturnus
ELEMENT: Jord
TIDSPERIOD: 22/12-20/1

Den typiska Stenbocken är lojal och pålitlig, noggrann och systematisk, alltid mån om att uppträda strikt och kontrollerat. Stark självdisciplin, allvar och höga ambitioner är kännetecknande, liksom en plikttrogen, ansvarskännande läggning. Stenbocken brukar trivas bäst ihop med äldre männsikor men håller sig ofta för sig själv - en självständig natur, som föredrar att ha viss distans till andra. Ett behov av att planera och strukturera tillvaron hör till bilden. Stenbocksmänniskan överväger noga sina beslut och tänker alltid på konsekvenserna innan hon handlar.
Planeten Saturnus är tecknets härskare, vilket indikerar en praktisk, metodisk läggning samt en målmedveten strävan mot högt ställda mål. Karriären och det offentliga livet är en viktig del i Stenbockens vardag. Här finns såväl god organisationsförmåga som naturliga ledaregenskaper. Uthålligheten och viljestyrkan ger Stenbocken goda möjligheter att förverkliga sina ambitioner och så småningom kanske nå toppen.
Baksidan är Stenbockens omänskligt höga krav på sig själv och tendenser att ta livet väl allvarligt. Den som är präglad av detta försiktiga, något tungsinta jordtecken skulle må bra av att försöka sänka kraven en smula och att tillåta sig själv att uppträda spontant och överraskande emellanåt. Stenbocken är inte speciellt förtjust i omställningar utan har lätt för att fastna i gamla invanda hjulspår. Nödvändiga förändringar ska helst planeras långt i förväg och om planerna av någon anledning måste ändras tar det ofta emot. Stenbocken behöver lång tid på sig för att ställa om sig.
Ekonomisk säkerhet har hög prioritet. Stenbocken är i allmänhet duktig i att hantera sin ekonomi och brukar inte ha någonting emot att hävda sig med hjälp av olika statusmedel.
Strävsamma, plikttrogna Stenbocken drivs ofta av en längtan efter att "bli någon" inför världen, är en aning formell och principfast - men samtidigt pålitlig och uthållig. Stenbocken ger aldrig upp sina planer eller projekt. Vi finner många chefer och framgångsrika karriärmänniskor i detta målmedvetna tecken. Fysiskt förknippas tecknet med benstomme, leder, knän, tänder och hud.

Och för er som läst igenom texten? Tycker ni texten stämmer in på mig? :) Jag tycker nämligen det själv!


OMG!

HERREGUD! Det ryser i hela kroppen när jag ser den här aftervideon. JAG ÖNSKAR ATT JAG KUNDE ÅKA TILLBAKA I TIDEN OCH UPPLEVA DET IGEN! JAG VA VERKLIGEN DÄR! FATTA!!! <3

(sorry för caps lock men jag är så jävla glad!)

http://www.trance-energy.nl/te2009/video/

 


Ibland...

... är tårar det bästa sättet att visa hur mycket man tycker om någon. Ikväll fick jag göra det igen. Det betydde mycket för mig. Nu efteråt så ler hela själen och jag kan skatta mig lycklig som har så fantastiska vänner. <3

Gonatt.


Are we human, or are we dancer?

Idag när jag vaknade kände jag mig bara så ledsen på så många saker. Förvirrad, vilsen och ledsen. Jag grävde ner mig i känslan några timmar och försökte förstå varför jag kände som jag gjorde och vad jag kunde göra åt det. Jag kom tillslut fram till att inte dra ner mig mer än jag redan gjort den här dagen. Städade lite och tvättade klart det sista jag haft som projekt att tvätta i veckan. Sen drog jag in till stan och tog en snabbfika med Veronica och Kina med sällskap. Det va trevligt, att komma från lägenheten lite. Efter fikat så drog jag vidare till Hornstull och en spinningklass med Gisela. Jag kände mig egentligen inte alls peppad, men när musiken kom igång och jag tog mina första tramptag på cykeln så kände jag den där euforiska lyckan. Lyckan jag bara upplever på cykeln i takt med musikens pulsande hjärta. När Human började spelas drömde jag mig tillbaka till Holland och Trance Energy. Vilken jävulsk fest det va! Jag kommer alltid minnas den resan som en av de bästa. 

Jag vill dedikera det här inlägget till dig Gisela. Du vet inte hur mycket du betyder för mig. Jag är så glad att vi ses någon gång i veckan och tränar. Du får mig att le och idag tog du upp mig ur min deppkoma. Du är så fin och underbar! Vill att du ska veta det. 

Imorgon drar jag till Göteborg över dagen. Jag ska på TURmässan och spana in resebranschen lite, samt gå på två seminarier. Det ska faktiskt bli kul. Såklart ska jag besöka Hollandsmontern där två klasskompisar står och jobbar ^^   

Hoppas ni som läser bloggen får en bra helg! På söndag är det en vecka kvar till sommartid! Yippi!

Kärlek / Mary


Inspiration

Ikväll såg jag Moulin Rouge igen. Blev inspirerad av musikalmusik och kom att tänka på Across the Universe som enbart använder sig utav Beatles låtar. Så här har ni två klipp med The Beatles. Håll tillgodo.

 


MB Spring Cruise

Så har kryssen varit nu då.. känns ju jobbigt att inte veta när nästa bra fest är! Skulle vilja ha mer pengar så jag kunde dra mer till Holland på fest ^^

Här är iallafall en liten ihopmixad film som Rudy knåpat ihop från kryssningen. :) GREAT STUFF!

 


Ja, vi kör igen!

En av låtarna som verkligen gjorde kryssen! <3 haha!

 


GUUUUNG!


Trance Energy 2009

Onsdagen för 2 veckor sedan fick jag ett erbjudande jag inte kunde missa. Att åka min första Hollandsresa med TigerTours och gå på Trance Energy! Vilken underbar helg det blev! <3

Det började med att jag överraskade alla som skulle åka med på morgonkvisten från Arlanda! Vilka häpna och glada miner! Det var obetalbart!
Väl på plats i Utrecht droppade vi våra saker på hotellrummen och drog ner på stan för att kika runt lite i affärer och inhandla sprit och äta en stadig lunch. På fredagskvällen hade vi förfest hos grabbarna grus 2 våningar upp i hotellet med en senare utgång till Utrecht City Hall och Luminosity Before the Energy. Stället var fantastiskt, riktig undergroundkänsla med DJ´s som spelade klassiker på klassiker. Att den festen var en försmak på vad som komma skulle visste jag inte då, vi alla trodde att det skulle bli svårslaget. 

Lördagen, efter bara någon timmes sömn, gick vi ut på stan och mötte upp Giselas vänner Roland och Danielle. Vi spenderade en underbar dag på stan. Dofter, tulpaner i alla dess möjliga färger, UTZ-certifierat kaffe, holländska, chokladfyllda croissanger. Senare körde vi en powernap i våra extremt sköna dubbelsängar och sen var det bara att fixa iordning sig och dra på förfest hos grabbarna igen. Väl inne på TE så splittras gänget upp lite.. jag stod ett tag med Jimmy, Dante och Patrik och lyssnade till Armins ljuva toner. Sedan vid någon tidpunkt innan Paul van Dyk skulle gå på så var ett stort gäng samlat för att inta dansgolvet. Och det med stil.
De två timmarna som PvD spelade måste ha varit de bästa i mitt liv. Jag var så lycklig och musiken tog mig in i en annan värld. Det var magiskt, speciellt att stå där med massa folk jag känner. När jag lyssnar på seten nu i efterhand så gråter jag. Jag ville verkligen inte åka hem. 

På söndagen när vi vaknat käkade jag och Emeli frukost som vi köpt. Sen efter ihoppackning och mingel bland hotellrummen om hur festen hade varit så begav vi oss ut på stan i vårvädret en sista gång. Det var fantastiskt väder, 8+. Att känna våren vara påväg så starkt fick mig att längta till bättre tider. Jag vill ha vår och sommar. Gärna NU! Vi gick sen tillbaka till hotellet för vår utcheckning och sen åkte vi hela vägen hem till kalla Stockholm. På flygplatsen i Amsterdam stod jag och Viktor och pratade lite om helgen. Det hade vart första festen och första besöket i Holland för oss båda. Vi kom överens om att det var den bästa musikupplevelsen vi varit med om. Jag kände mig smått pånyttfödd, till TRANCE <3 

Tack till alla som förgyllde min helg! Ni är Underbara!  

Smakprov från några av helgens bästa ögonblick ser ni här;Kärlek / Mary


Ännu en dag


Morgon stund har guld i mun?

Visst heter det så? Hursomhelst, inatt har jag sovit 8 timmar men är fortfarande mycket sliten och trött. Inatt vet jag iallafall vad det kan bero på. Drömmar. Drömmar kan verkligen förstöra en god natts sömn. Nu ska jag iväg till stadsbibilioteket om en stund och skriva grupparbete resten av dagen, sedan vid 16 ska jag klippa och färga håret hos Petra i Gamla stan. Det ska bli skönt. Låten nedan är så mysig. Riktig morgonlyssning!

Länk till Petra och hennes sambos hemsida för salongen:   http://raptisahlgren.se/

 


Kärlek

Åh vad jag längtar till den 22:a augusti! Mina gudar ska ge mig massa energi och vad underbart det ska bli att stå på ståplatser framför scenen på stadion! Jag längtar och längtar... <3

 


Jag vägrar

... dras ner från mitt positiva jag! Jag har de senaste veckorna haft ett otroligt posivtivt "flow". Det mesta har kännts bra och jag har haft ork över till fler än mig själv, tills ikväll. Ikväll satt det stopp, jag orkar inte "ta hand" om andra mer än mig själv. Det är inte hållbart. Så om ni märker att jag kommer höra av mig lite mindre, så beror det inte på att jag inte bryr mig, för tro mig det gör jag så själen gör ont, utan det betyder att jag måste se till mig själv för att kunna ge er andra chansen att andas. För att förklara vad jag menar så kan det beskrivas som en av mina absolut närmsta vänner brukar säga varje gång jag gör det här misstaget att glömma bort mig själv.

- Sätt på dig syrgasmasken innan du hjälper personen bredvid dig. (Precis som du ska göra när du flyger vid en nödsituation!)

Kram till er alla <3


ASOT 392

Idag har jag haft en toppendag! Vaknade av att solen sken genom persiennerna och åt en långfrukost, för att senare åka in till stan och gå tantpromenad a la stavar med Helén. Vi gick Årstaviken runt och fikade sen i Skrapan. Mycket trevligt måste jag tillägga. Inte alla som fattar hest-skämt som hon gör. Tack för en bra dag tjejen! 

I torsdags spelades A State Of Trance som vanligt på di.fm. Jag laddade ner setet i efterhand då jag inte va hemma den kvällen, och har totalt fastnat för Tune Of The Week. Jisses den rockar sönder! Om Armin spelar denna på nästa kryssning så kommer jag verkligen kola vippen =) Så BRA är den! Lyssna och njut! <3 Förra årets Hardstyle-låt! This is it!


Everythings not lost...

 Imorgon kommer Kina hem igen. Som jag saknat henne! <3

Den här låten är till dig.  

 


Efterlyses..

Kära vänner! Jag tog en paus i tentapluggandet och undrar om någon av er råkar känna en singel kille som ser ut ungefär såhär. I så fall kan ni väl presentera honom för mig? *blinkblink* Bättre ögongodis finns ju inte! Viva España! <3

Och hörrni, han ska ha lite vett innanför pannbenet också ^^


juanes_121207_300


Todos juntos por favor

 Jag har senaste veckorna känt suget.. att börja med spanskan igen! På allvar! Så, i höst kommer jag troligtvis försöka komma in på universitet så att jag kan få komma en bit i den riktningen jag tror jag vill till :) Jag saknar spanskan och Spanien, kulturen, folket.. <3

 Outlandish - I only ask of god


Varsel

Fick idag reda på av min chef att jag inte kommer  få fortsätta jobba mina fredagar. Det känns jävligt surt faktiskt. Jävla lågkonjunktur. Nu blir det varannan helgs lön, studiebidrag och havregrynsgröt, nudlar och knäckebröd som gäller. Om inte någon annan har tips om öppningar för extrajobb? 

Tur Coldplay finns, blir alltid på lite bättre humör när jag lyssnar på dem. Här är en av deras trevliga videos. 

Coldplay - Talk  


Höger, vänster, hit och dit.

Jag och Olof satt och pratade på msn om framtiden, vart den ska leda till. Jag sa att jag ville engagera mig politiskt, kanske börja inom MUF. Då sa Olof;

Hellre död än röd!

Jag tyckte det va hysteriskt roligt!

Hoppas ni får en trevlig helg! Själv ska jag jobba och tentaplugga! ^^


Antar utmaningen av Anna

... kan bli lite genant men det skiter jag i :)

1. Jag är perfektionist, vilket för mig innebär att jag alltid måste ha snyggt och fint hemma! Ingen gammal disk eller smutsiga sängkläder tack!

2. Innan jag lägger mig måste jag kolla att dörren verkligen är låst och att mina kontokort ligger kvar i plånboken. (Det bor massa skummisar i huset!)

3. Jag har nog aldrig varit riktigt kär, men gläds åt de som har varit och är.

4. Mitt hår är viktigare än mitt smink! Rätt prylar ska det va. Graham Webb <3 

5. Jag har växt upp med två familjer. Eller nej tre! Jag har ju min stora farm också med Hestar, Tiger, apor och andra konstiga djur. <3

6. Avskyr folk som inte vet på vilken sida av gångvägen man ska gå på.

7. Är svag för choklad.

8. Gillar inte min kropp. Den är på tok för lik min mammas. Breda höfter och oproportionerliga former är inget jag gillar hos mig själv.


Meningen var att jag skulle utmana 8 personer jag känner med blogg. Men det får bli dem jag känner utöver Anna som jag läser varje dag som får bli utmanade! Skriv 8 (o)vanor / fakta om er själva så vi andra får lära oss något kul!

- Tigern
- Patric
- Veronica

Kramhej


Självförtroendet tryter, eller?

Jag har nog alltid haft problem med mitt självförtroende, även om det är mycket bättre nu än vad det va för flertalet år sedan. Det är inget som märks så fort man ser mig, men det märks väl när någon börjar lära känna mig. I skolan har jag inte kuggat en enda tenta sen 2 ½ år tillbaka och ändå ser jag alltid ner på mina prestationer. Kan det verkligen vara hälsosamt? Nej!

Det skrämmer mig att veta att folk kan se igenom mig.. och till och med utnyttja läget. Jag har blivit utnyttjad av en vän på det sättet förut, men med hjälp som jag fick då tog jag mig modet att bryta upp med min så kallade vän. Vi kunde vara ute på en krog och stöta ihop med hennes bekanta och jag blev aldrig presenterad för dem och hamnade alltid i skymundan. Hon fick mig att må dåligt. Hon fick mig att känna mig ful. Men efter att ha brutit mig loss så träffade jag rätt människor för mig. Det har fortsatt så i den riktningen. Och det är jag väldigt glad för. Att äntligen känna att jag hittat rätt är faktiskt en helt fantastisk känsla. 

Igår innan en föreläsning i skolan så pratade jag lite med en bekant i klassen, Robert. Han är överdrivet gay och så härlig eftersom han alltid är sig själv. Sånt uppskattar jag. Vi har ju inte pluggat tillsammans sen vårterminen 2007 eftersom vi läst olika inriktningar på 1 ½ år vardera. Hursomhelst, han gav mig en komplimang som fick mig att må så bra. Han sa att jag förändrats otroligt mycket sen vi sågs senast, att jag blivit mer lugn och står fast för mina åsikter i klassrummet. Jag kände mig lyckad. Tänk vad ett par få ord kan göra för en annan människa? Med tanke på att det var under vårterminen 2007 som jag bröt upp med min "vän" och en annan betydelsefull person hittade mig och tog upp mig till ytan, så är Roberts komplimang bara ett bevis för att jag faktiskt är en helt annan människa idag. Tydligen också en bättre människa. Lugnare och tryggare i mig själv.   

Nu var ju inte det här inlägget enbart till för att prata om vem jag är under ytan. Det är mest riktat till mina vänner, som hjälper mig dagligen med att bygga upp personen Maria. Jag skulle inte vara den jag är idag om det inte vore för er. Tror jag skrivit det förut men det tåls att skriva på nytt tycker jag. Tack till er alla. Och visst det låter fjortis att säga det, men jag tror att ni vet vilka ni är <3  


Dagens klipp

Ännu mer bra skit!

Lyssna och njut!

Breeze & Ritmen - If I were you  

 Breeze - As I rise again (Clubland Extreme Hardcore 4)Bra skit!

Just nu har jag mycket att tänka på så jag hinner inte riktigt sätta mig ner och skriva här... kanske kommer en uppdatering till sommaren =/ Nä, men om ett tag när det är liiite lugnare ska jag skriva.

Tills vidare får ni hålla till godo med de youtubeklipp som jag lägger upp sporadiskt!

Kram till er alla!


Här är en toppenlåt jag blivit introducerad till. Tack Tava.

 Darren Styles - Flashlight

Reachin' Out
For my own salvation
And dont look back
Leave yesterday behind

I took a chance on you
need to feel protection
im stronger now
and your the reason why

SO SHOW ME THE WAY
YOUR THE ROAD THAT I HAVE CHOSEN
LIGHT UP MY DAY
NO MORE TEARS AND IM UNBROKEN

SHOW ME THE WAY
YOUR THE ONE THAT IVE BEEN SEARCHIN
GUIDE ME TODAY
JUST LIKE FLASH LIGHT
LIKE A FLASH LIGHT!

 


Dagens klipp


För den som vill få ett skrattanfall...

... så kommer det här!


Broder Daniel vs. Hakkuh

Min vän Tatsumi anser och tror att Broder Daniel uppfann Hakkuh. Jag kan delvis hålla med honom, även fast det är svårt att veta vem som var först! Hihi! 
Men.. hur som helst så har Tatsumi fått in Broder Daniel i mitt liv. Det är en skam att bandet inte existerar längre. Men om ni kikar in videon nedan så förstår ni nog vad jag menar. De var fantastiska!
Anna Ternheim har under de senaste åren blivit väldigt framgångsrik och en av hennes debuter är en cover av Broder Daniels Shoreline. Hon belönades senast i år på Grammisgalan för Årets album och Årets kvinnliga artist. Lite kuriosa sådär.  

Broder Daniel - Shoreline (kolla in hakkuhn)


Smakprov på Hakkuh (hittade inget bättre)


Visst är det lite likt iallafall?! Ha ha ha ha!


Till Kina

Till min kära Kina. Jag vet vad du går igenom. Och jag vill att du ska veta att jag och vännerna omkring dig kommer finnas här för dig mycket. Jag vill hålla om dig och krama dig och gråta tillsammans med dig. Jag satt och letade efter en låt som jag tror att du skulle tycka om, och hittade denna. Jag hoppas du gillar den <3

Ska tända ljus för din mamma ikväll. Gör det du med och tänk på vilken underbar människa hon var, och att hon faktiskt lever kvar i dig. Dina tankar är i vissa fall även hennes tankar. Dina handlingar är i vissa fall även hennes handlingar.   

 Kärlek till dig.


Citat

Just nu läser jag en riktigt bra bok, som alla borde läsa. Har ett citat från boken jag vill dela med mig av.. för det stämmer så himla bra.

"Man väljer inte sitt öde. Och man väljer lika litet sin hustru eller sin älskarinna eller sina barn.
Man får dem, och man har dem, och det händer att man mister dem. Men man väljer inte!"

Den allvarsamma leken - Hjalmar Söderberg


Kommentera gärna! Va tycker ni? 


Coldplay

IMG_5031


Dröjde ju inte alltför länge innan jag fick se dem igen <3


Jag saknar dig, varje dag...


Det är jobbigt ...

... att vara så fruktansvärt hjälpsam och trevlig en hel dag! Att dessutom få sin lunch klockan 15 är inte så värst kul det heller! :(


vacker

Igår är historia. I morgon är ett mysterium. Idag är en gåva.

Tack Tava för denna. Carpe Diem.


Hest

Årets första inlägg bestämde jag mig för skulle bli ett glatt inlägg. Nyår blev verkligen lyckat! Skumpa skumpa skumpa och god mat, nyårsraketer på Micos terrass i Slussen och Münchenbryggeriet och Mondaybars fest till 05. Riktigt bra start på året! I lördags var det Escape på K15, vilket också blev en trevlig kväll trots att Han va där. Bra musik och att träffa nytt folk är igen inget jag tycker är tråkigt! :)
På lördag ska jag fira min födelsedag här hemma i lyan. Det blir nog trevligt. Det är enbart bra folk som kommer, och även fast det är rätt många nu så blir det nog bra. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.
Iaf, skriver mer någon annan dag. Nedan är årets första låt som etsat sig fast i min hjärna. GRYM. Dessutom lite exklusiva bilder från nyårsnatten. Håll till godo.   

00050015_MG_4002
_MG_4042_MG_4141_MG_4182

6503-184264-7-46-_MG_4468

6503-184242-26-514-_MG_4259


Ljusare tider

Då har julen passerat, det känns skönt att ha det avklarat. För i år. Allvarligt vet jag inte om jag vill spendera min nästa jul i Sverige. Hellre i ett varmt land på en strand med en god drink i ena handen. Nu återstår bara Nyårsafton och det kommer bli minst lika kul som förra året! Förr blev jag alltid så sentimental på nyår. Men nu för tiden så känns det bara som en enda stor lyxig högtid som bara kan spenderas med vänner, god mat och massa skumpa och dans!

Jag känner att jag fått ny energi av skog och hav. Nu ska allt ordna sig på riktigt. Det har jag bestämt. Stenbockar som jag kan va jävligt envisa och i sådana här lägen är det en viktig egenskap. Min energi behövs för både mig själv och andra närstående just nu. Nu gör vi det bästa av situationen. Eller hur?

Jag tycker att år 2008 har varit ett händelserikt, roligt och samtidigt ledsamt år. Men jag kommer iallafall blicka tillbaka på det här året som ett av de bättre. Sommarkvällarna i Stockholm, midsommar i Göteborg, Liseberg, Festival in Fluff, Thaibåten. Listan kan bli lång. 

Jag tänker inte avge något löfte för nästa år, jag tror inte på sånt. Men vad jag däremot ska försöka bli bättre på nästa år är att vara en gnutta mer optimistisk. Jag har så lätt att ge upp när ett hinder kommer, och det vill jag ändra på. Och jag tror att jag har försprång på den punkten med alla vänner. Ni är mina förebilder många av er.

Så till sist - GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA <3

U2 - New Years Day

All is quiet on New Year's Day.
A world in white gets underway.
I want to be with you, be with you night and day.
Nothing changes on New Year's Day.
On New Year's Day.

I... will be with you again.
I... will be with you again.

Under a blood-red sky
A crowd has gathered in black and white
Arms entwined, the chosen few
The newspaper says, says
Say it's true, it's true...
And we can break through
Though torn in two
We can be one.

I... I will begin again
I... I will begin again.

Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, maybe the time is right.
Oh, maybe tonight.
I will be with you again.
I will be with you again.

And so we are told this is the golden age
And gold is the reason for the wars we wage
Though I want to be with you
Be with you night and day
Nothing changes
On New Year's Day
On New Year's Day
On New Year's Day


Boxningsmatch

Idag har nog varit en av de tuffaste dagarna på året, som vanligt med andra ord. Det känns ungefär som att någon har misshandlat och boxat ner mitt hjärta och min själ hundra gånger om, utan att jag har haft en chans att resa mig upp igen. Idag är det 9 år sedan hon försvann, den enda tryggheten jag hade kvar. Jag minns den dagen för 9 år sedan som om den vore igår. Jag satt hemma och lyssnade på musik. Plötsligt ringde telefonen, och jag visste precis vad som komma skulle och att mitt liv på sätt och vis skulle avslutas på just den dagen. För 9 år sedan idag.

Mitt liv fortsatte konstigt nog iallafall... en andra chans.

Jag har haft tur därefter. Kom till ett hem som mottog mig med enormt öppna armar. De har delat med sig av allt. Visst har vi haft det svårt ibland, men dem är min nya trygghet, som jag vänder mig till om något skulle hända eller om jag bara vill prata. Jag är för evigt tacksam för att dem finns. 

En annan sak jag har tänkt på.. är att jag inte skulle vara den person jag är idag om inte allt detta hade hänt. Jag hade inte haft dem intressena jag har idag, jag hade definitivt inte känt min "andra" familj - mina underbara vänner. Åh, vissa av er vet inte hur mycket ni har betytt och betyder för mig. Jag börjar gråta bara jag tänker på er.  

Från och med imorgon ska jag försöka göra det bästa av julen som kommer, den kommer bli bra i år. Jag måste intala mig det. För så dåligt som jag har mått i höst, vill jag inte att det ska bli i vår. "Allt löser sig!"
Avslutar dagens inlägg med en låt för att hedra min mamma. Din själ lever i mig.

 


Kramp

... nu gör det ont i kroppen och i hjärtat... varför kan inte tiden dras tillbaka?


Mondaybar Lucia Cruise 08

Jaha.. då har ytterligare en kryssning gått förbi. Den här gången är första gången jag på riktigt tycker att tiden på dessa fester inte räcker till. Vi går på båten, men måste efter någon timme gå av den igen. Iallafall, det är så det känns, även fast det är 23 timmar vi är ute på böljan den blå.

Bästa minnena är förhesten i Mennos lyxhytt med balkong, Zany, Vince, Airbase och Cally Gage! <3

Att familjen utökas för varje fest är heller inget jag tycker är särskilt tråkigt. Kul med nya bekantskaper! Roligare och roligare blir det bara! Saknade Sofie när jag handlade i taxfreen, du finns med oss alla i våra tankar.

summer_cruise_monday_bar_2008-5


Amsterdam

Detta är känsla. Jag börjar gråta varje gång jag hör den. Underbart.

Come on, oh my star is fading
And I see no chance of release
And I know I´m dead on the surface
But I am screaming underneath...

Coldplay - Amsterdam


Det är bekräftat!

... tre skolklasser BARN luktar inte alls gott på buss! BLÄ för barn! ha ha ha!


Times of our lives

Det här är en av de första låtarna jag hörde av Paul van Dyk. Har alltid gillat hans produktioner. Men denna passar så bra in i mitt liv just nu. Förändring. Nya tider. Vänner. Kärlek. Äntligen känns det mesta bra igen. Sa jag inte att allting ordnar sig!?

 


Underbar dag <3

Igår var en sådan där dag som jag kommer minnas länge. Hade så otroligt kul och trevligt hela dagen, alla problem som har florerat under veckan var verkligen som bortblåsta. Fick många perspektiv på hur inrutat ett liv (som mitt) kan vara, och vad jag kan göra för att bryta mig loss från det. Jag tror faktiskt att jag är redo att göra något radikalt. Måste nog bara få tänka på saken ett tag och vänja mig vid tanken. Trygghetsperson som jag är. Låter lite flummigt i era läsares ögon, men jag kanske avslöjar mer ju längre tiden går och beroende på hur funderingarna går och vad som bestäms. 

Tillbaka till gårdagen. Jag, en god vän och hennes kollega och vän gjorde ett besök på The Studio nere vid Stureplan. Vi blev sminkade och senare fotograferade. Efteråt kunde vi köpa fotografierna till en dyr summa pengar/styck. Jag var jättenervös innan vi kom dit, men väl där så hade jag så trevligt och roligt med tjejerna. Fick en ny vän på kuppen (min väns vän), vilket var jättekul. När vi hade valt ut bilder och skulle betala så hade datasystemet lagt av i receptionen. Vi hade bråttom, då bolaget skulle hinnas med innan det stängde. Efter en kvarts väntan, så började vi bli stressade och frågade om det inte var möjligt att fakturera, eller möjligtvis betala ändå (deras betalningsdosa fungerade utmärkt, men det va väl något trassel med bokningsssytemet). När vi väntat till klockan var tre (25 min) och bolaget redan hade stängt, så hade vi redan hunnit få utskällningar från tjejen bakom disken. Hon var verkligen otrevlig och sa saker som "Ursäkta mig! Ni stressar mig!" etc etc. Allt detta sa hon med spydig och anklagande ton. Hade vi gjort något? Nä, skulle inte tro det. Om vi frågade saker så visste ingen på stället någonting. Alla hävdade att de var nyanställda och att det var därför de inte visste så mycket. MEN DÅ TAR MAN VÄL REDA PÅ DET ISTÄLLET! (min mening). Aja, det hela slutade med att vi betalade och gick. Jag fick mitt foto i kombinerad julklapp/födelsedagspresent av min vän. <3  Arga som bin men med en stor portion ironi och glädje intog vi ett café en bit bort. Välkomnade blev vi som aldrig förr och åt, drack och skrattade åt denna patetiska och ack så okunniga personal på studion. Min vän bestämde sig för att i protest gå tillbaka efter fikan och lämna tillbaka sitt foto. Bra val! Det var synd att en upplevelse som har ett bra koncept inte kan efterlevas hela vägen ut på grund av otrevlig personal. Men vi har ett minne av att det var roligt iallafall.

Senare var det middag hemma hos Emeli vid Sankt Eriksplan. Wow vilken fin lägenhet! Aldrig sett något liknande i Stockholm. Hon bjöd på god mat och bra sällskap. Här snackar vi riktig tjejkväll med obligatorisk kladdkaka till dessert! Mums. Ännu senare så tog jag och min vän en taxi till Bar54 vid Medis där en gemensam vän till oss firade sin 30årsdag. Vi blev inte där så länge. Men det va kul så länge det varade. 

Kort och gott. Mycket bra dag! Sällskapet gjorde allt ^^ Tack! <3 

Bättre uppdatering om dagen får ni på min väns blogg inom kort.    


Prospekts March

Kan inte sluta ge Coldplay beröm för deras verk. Jag som person bygger mycket på deras musik, jag mår så bra av den. <3 Idag köpte jag deras alldeles nysläppta EP, passade även på att ladda ner den så jag har den på datorn också. Gud va bra den är!
Kärlek!

prospekt_prospekt


Den här kvällen tillägnar jag...

ACE OF BASE & AQUA!

Här kan vi snacka nostalgi i barndomens spår. Lyssna och njut.


Suck...

... tänk om svenska folket kunde vara lika engagerade i politik som i Idol. Jisses. (Och ja. jag ser på Idol, men röstar aldrig)  :D


Nyckeln till livet!

100px-Ankh_svg

Här har ni den.. korset som jag burit runt min hals sedan allt hemskt i mitt liv hände.. som jag fick av min kära bror Olof i födelsedagspresent när jag fyllde 15. Han köpte det till mig i Egypten när vi va där och det va nog den lyxigaste och bästa semestern jag någonsin vart på. Ankh-korset står främst för evigt liv och den fördes vidare faraoner emellan i den egyptiska mytologin. Jag tycker det är fint, evigt liv, evig lycka. Det ingår i paketet Maria. Allt i ett.

Egypten 04 (kort 1) - 0081


Hoppet

Man brukar säga att det sista som överger människan är Hoppet. Jag tror verkligen på detta, liksom på Ödet. Det finns en utstakad väg för hur vår tillvaro ser ut och hur den alltid i slutändan utmynnar i något bra, för oss alla. Min mamma sa alltid till mig när jag var yngre; "Det är ingen fara, allting ordnar sig!". Det är ett mantra som följt mig genom hela mitt liv och jag tror att det alltid gör det, oavsett vad som händer. Lösningen kanske inte alltid blir som man hade tänkt sig att det skulle bli, men då får man ta det för vad det är och göra det bästa av situationen istället för att slösa på fler dagar av ens liv.

I min omgivning har det på senaste tiden hänt många tråkiga saker.. de flesta är väldigt ledsamma historier. Men även fast de är det så finns det en väg bort från det, till något bättre. Det kan va svårt att se det när man är mitt uppe i det som händer, men med tiden så blickar man tillbaka på hur man som person var och oftast ser man sig själv som mycket starkare. Jag tror på er och på mig nu. Jag litar på att det löser sig för oss. Allt ordnar sig! 

Vi lever i en underbar värld. Kärlek.  

 


Allt händer samtidigt, som vanligt!

Måste först be om ursäkt för att min blogg är rätt så deprimerande och nere för tillfället. Men den här hösten har bjudit på mycket nedgångar och få uppgångar vilket resulterat i en låg sinnesstämning. Det började med att brorsan och hans tjej gjorde slut, sen dog familjens hund (Bilbo du finns alltid med mig i mitt hjärta), sen blev jag dumpad (hårt som faen!), sen har flertalet andra par jag känner väl gjort slut, skolan har varit tuffare än tuffast och nu så åkte precis en nära vän på en av hennes livs resor (6 månader). Det enda positiva i kråksången är att hon kommer tillbaka till oss, jag vet det. Och om något skulle hända någon av oss under detta halvåret så ses vi i Nangijala.

Ibland känns det som att mitt öde är att genom livet vara med om en helvetiskt massa motgångar.. det började ju redan när jag va 10 år.. när ska det sluta?

Jag är glad för att jag är den jag är och att jag har min familj och mina vänner omkring mig.. jag börjar verkligen märka vilka ni är.. Det betyder så mycket för mig att ni finns där för mig.
Jag älskar er. Ni vet vilka ni är.

 


Imorgon

... ska Obama vinna presidentvalet i USA! Jag har det på känn!

small_obama_image


Udda dag

Ja, var ska jag börja. Den här dagen började väldigt bra men slutade i tårar, och i ett samvete som är rädd att förlora den trygghet jag har byggt upp till de personer som står  mig allra närmast. Ibland förstår jag inte vad jag gör för fel.. vad som gör att hela min värld kan raseras av ett enda samtal och en enda ton i en röst. Jag blir så ledsen och vill helst bara försvinna bort i någon dvala.  Inte behöva ta ställning till någonting. Ledsen. Ensam.

Dagen slutade även med ett orange msn-fönster, vilket jag inte vill öppna. Det är Han, som jag blockade i somras när han hade betett sig som han gjorde och slutade höra av sig. Vad vill han nu? Jag orkar inte med honom, jag blir frusterard och arg över att se att han vill mig något. Passar det nu eller? Vad vill du mig din idiot?

Jag hade tänkt ta upp en sak som jag har tänkt på i detta inlägg, men det får jag ta någon annan dag, när allt känns lite bättre.

Avslutar inlägget med ett klipp på en Coldplay-låt. Bigger Stronger.

 


Capre Diem

Helgen bestod av plugg och fest. Det är nämligen så att sötnöten Sofie ska lämna oss för sin resa till Asiens alla hörn den 9:e november, och just därför ställde hon till med brakfest på Lappis vid Universitetet som ett stort avsked för alla hennes vänner. Jag måste säga att jag tycker hon är otroligt modig som gör denna resa på ett halvår helt ensam. Hon är så fin och är en otroligt go tjej som jag verkligen kommer sakna, men vi vet ju att hon kommer komma tillbaka. Hon kommer inte kunna motstå oss här hemma i Svedala.

För mig symboliserar Sofie det latinska uttrycket Carpe Diem - SFånga dagen. Och för er som vill så kan jag rekommendera en film - Dead Poets Society - som är en utav mina favoritfilmer, där detta uttrycket verkligen blir belyst.  

Hejdå Sofie - Jag hoppas du får en fantastisk resa och jag lovar att följa den med dig på din resedagbok! Vi kommer sakna dig massa med mycket såklart! <3


1601d346-3031-46c7-95e2-385872d63861


Fredagskväll.. och mer därtill!

bondenbar

En bild säger mer än tusen ord brukar man ju säga. I fredags var jag och en god vän på Bonden bar på Bondegatan, Söder, Stockholm, Världen. Vi snackade massa skit och lyssnade på bra musik. Gillade verkligen Bonden bar, första besöket där för mig. Och givetvis måste vi dit den 24:e oktober, då spelar ju Dj Planeten 80-talsdängor! Drack vin och åt brieost med kex. Härlig kväll måste jag få tillägga. Det är kul att vara med min vän, han betyder mycket för mig och kommer säkerligen göra det i fortsättningen också.  

Lördagskvällen blev jag bjuden på bio av en annan kär vän. Vi såg "Righteous Kill". Tyckte den va bra, man trodde att man visste under filmens gång hur det skulle sluta men icke då. Innan filmen drack vi varsinn kopp varm choklad med marchmallows, och marchmallows är för övrigt en grymt bra låt! ^^

Summa kardemumma - Bra helg trots jobb! iaaaay frrrrr, klad hest igen.

Nostalgi

Ville posta något i musikväg där ni får reda på vad som bland annat gjorde att jag började lyssna på EDM. Det här är bra skit enligt mig!

Blank & Jones - Mind of the wonderful <3
Kai Tracid - Too many times
Motorcycle - As the rush comes

Har alltid varit så fascinerad av dansarna i den här videon.

Känsla

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
could it be worse?

Lights will guide you home
and ignite your bones
And I will try to fix you

High up above or down below
when you're too in love to let it go
but If you never try you'll never know
Just what your worth

Lights will guide you home
and ignite your bones
And I will try to fix you

Tears streaming down your face
When you lose something you cannot replace
Tears streaming down your face and I

Tears streaming down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Coldplay - Fix You


Den här texten beskriver exakt den känslan jag ibland har inom mig, den är både svårhanterlig och obegriplig. Men det jag vet är att alla känslor lossnar när jag lyssnar på den här låten och jag gråter floder.. efteråt känns allt mycket bättre. :)

Ledsamt

... ja, just idag och tiden som har varit så har jag mått uselt. Jag vet exakt varför men det är svårt att glömma eller få gråta ut om man inte har någon att prata med.. Och ja, jag vet att jag har vänner och familj omkring mig.. men när jag mår piss så hör inte jag av mig.. en varningssignal. God put a smile upon my face...


Ska jag?

"Är du framtidens ledare?

Vill du vara med och styra Tyresö efter valet 2010?

Är du politiskt intresserad och delar moderaternas värderingar - då är det just DIG vi söker.

Moderaterna i Tyresö erbjuder alla som är intresserade att delta i utbildning för att göra dig till en av våra framtida ledare här i kommunen. Utbildningen startar i november 2008 och målet är att du ska vara en kandidat i valet 2010.

Om du är en av alla som gärna har åsikter, ideer och synpunkter, eller bara vill vara med och ta ansvar, erbjuder vi dig en bred politisk utbildning, personlig utveckling och intressanta kontakter.

I utbildningen kommer vi att ta upp moderaternas ideologi, historia och organisation, aktuella sakpolitiska ämnen, hur det är att vara politiker, hur kommunen fungerar och träning i tal, debatt och skrivande. Vi kommer också göra studiebesök i intressanta verksamheter och riksdagen.

Skicka in din intresseanmälan till oss senast de 15 oktober.

skriv några rader om dig själv, din bakgrund och dina tankar om politik. Du behöver inte vara medlem i moderaterna för att ansöka eller delta."Så.. mina vänner.. hur ska jag göra tycker ni?? Är det en bra utmaning och passar det mig???

Tentaångest, Motivationsbrist och Mardrömmar

Okej.. idag vaknade jag och kände bara att "NEJ, vilken dag!". Har drömt mardrömmar hela natten, känner mig inte utvilad och har bara 2 dagar till på mig att plugga till tentan som är på fredag morgon. Jag hittar ingen motivation idag, den kanske kommer om en stund. Man vet aldrig.

Mardrömmarna inatt var så jobbiga. För att kort återberätta dem så bestod de av mycket nära vänner som har betytt mycket för mig. De stod alla i min hall och jag fick en konstig känsla i magen när de skulle gå. Så jag frågade om vi skulle ses snart igen, varpå alla svarade nej. Då vaknade jag med ett ryck, som vanligt när jag drömmer mardrömmar. Detta var det jobbigaste jag varit med om på länge... Frågan är om jag ska bry mig om detta, eller försöka förstå vad det är som händer.. och kanske göra något åt det?! 

Angående skolan och tentan i miljöekonomi på fredag. Nu måste jag tänka positivt. Jag gör ju mitt bästa, och om inte det räcker så får jag helt enkelt göra om göra rätt. Jag är klar om mindre än ett år nu och jag har kommit såhär långt utan en enda komplettering eller omtenta, snacka om att jag har prestationsångest nu. Ge dig nu Maria! Du kommer klara det här! Lite hardstyle en stund kanske kan ge mig styrka och MOTIVATION, JA!!! 


 


Min ringsignal!
Sommarens låt!!! :)

Positiv vs. Negativ

Innan konserten i torsdags åtnjöt jag och en av mina närmsta vänner en middag på Riskornet. Pad thai och Singha var ett givet val! När vi ätit upp drog vi vidare till El crocodillo, som ligger vägg i vägg med Riskornet, och tog varsitt glas vin. Rosé såklart! Då vi kännt varandra och har gemensamma vänner sedan ett antal år tillbaka så började vi prata om hur vi har utvecklats sedan gymnasietiderna. Jag tog upp att jag känt mig mindre och mindre negativ/pessimistisk det senaste året. Förut var jag väldigt missunnsam andra deras lycka och välmående. Idag vet jag att jag var så missunnsam just för att jag själv inte mådde bra. Med tanke på allt som hänt mig i min uppväxt så kanske det inte är så konstigt att jag blev så avundsjuk över andras framgångar. Idag vet jag att även om det på ytan kan se ut som att andra har det bra och mår bra, så behöver det inte betyda att det är så. Man vet aldrig vad som gömmer sig under ytan hos andra.

Min slutsats är att  jag känner att jag mår så pass mycket bättre nu än för flera år sedan. Pessimistiska Maria är nästintill borta och en annan Maria är pånyttfödd! Det jag ville säga med hela inlägget är att det är på grund av er, mina vänner, som jag mår så fantastiskt mycket bättre. Om jag inte hade er så visste jag inte vad jag skulle ta mig till. Tack! <3

Coldplay <3

Sitter här hemma, fortfarande med en hes röst sedan konserten i torsdags. Känns overkligt att jag har sett Dem igen. Drömlikt, men även ledsamt. Vet ju inte när jag får se dem igen. Men en sak kan jag klart garantera, de gjorde mig lycklig rakt in i själen med deras musik och glädje. Varje gång jag mår dåligt, är nere och ledsen så sätter jag på en av deras album och gråter _med_ dem, det gör mig hel igen. Med andra ord - Chris Martin och resten i Coldplay är min gudar och förebilder. <3
Konserten va fantastisk. Chris Martin fick hela Globen i extas i de mer "fartiga" låtarna och när han satte sig vid sitt piano så var det som om man skulle ha suttit alldeles tätt intill honom. För varje låt som spelades skiftade scenen och hela insidan i Globen i olika färger, och i en del låtar så använde de en flerfärgad laser, vilket jag verkligen tyckte va ashäftigt.  Under Fix You (som hör till mina favoriter) så sprutas tusentals flerfärgade pappersfjärilar ner över oss i publiken, det va som i att stå i ett annat universum. Allsång för fulla muggar, och även Chris verkade rysa av det. Mitt under alltsammans springer hela bandet ut i publiken och upp på en av läktarna, där de spelade två låtar. The Scientist (som det gjorts sååå många varianter på) och Death will never conquer som Will (trummisen) sjöng. Kul att även han fick komma fram med sin röst, då han annars alltid körar bakom Chris. Jag menar, hur många konserter har man varit på där hela bandet går rakt ut i publikhavet och framför två låtar? Hel sinnes och tufft om ni frågar mig! När konserten var slut och Coldplay lämnat scenen stod alla kvar i mörkret och klappade och sjöng (oooaaaaaaaaahhhhooooh!) i, ja jag vet inte hur många minuter, tills de kom tillbaka igen. Då spelade de Yellow, som min vän jag var där med hade önskat att de skulle spela hela kvällen. Sen gick alla därifrån, jag kände kärleken runtomkring mig, det var en härlig och inte alltför vanlig känsla. Lycka.
Look at the stars
Look how they shine for you
And everything that you do
And they were all Yellow...


http://www.coldplay.com/newsdetail.php?id=130

Hej och Välkommen!?

Jaha.. då har jag skaffat en blogg! Om ni hade frågat mig för något år sedan om detta skulle varit något för mig så skulle jag svarat NEJ(!) på direkten. Men efter att ha genomgått jobbiga perioder, såsom alla andra säkert har, så känns det helt rätt att få skriva ner tankarna i mitt huvud. Inte bara för min egen del utan även för att ni, mina vänner, ska få lära känna mig bättre. Här kan jag va mig själv, in my place to be.

Coldplay i Globen på torsdag <3

RSS 2.0